Ордер на арешт путіна прискорить видавлювання цього щура з Кремля – Андрій Сенченко

70
0
TEILEN

Після видачі судом у Гаазі ордера на арешт Путіна його оточення замислиться над тим, як прибрати з Кремля цього загнаного щура, який став небезпечним для всіх
Нардеп V, VI та VII скликань, ексзаступник голови Радміну Автономної Республіки Крим, голова Всеукраїнського громадського руху „Сила права“ Андрій Сенченко спеціально для „Телеграфу“:
Ордера на арешт президента росії володимира путіна та „уповноваженої з прав дитини в рф“ марії львової-білової, які Міжнародний кримінальний суд (МКС) видав 17 березня, обґрунтовано підозрюючи цю парочку в насильницькій депортації українських дітей до рф, діятимуть до кінця їхнього життя . Або до того часу, поки ці військові злочинці не постануть перед судом Гааги. Відповідну заяву зробив прокурор МКС Карім Хан.
Те, що МКС видав ордер на арешт путіна – величезний крок із погляду притягнення агресора до відповідальності. І приклад для багатьох, не лише у росії.
Традиційно вважалося, що глава держави, поки має такий статус, є недоторканним. Винятки були, але більшою мірою стосувалися африканських диктаторів-людожерів.

Continue reading...