Ордер на арешт путіна прискорить видавлювання цього щура з Кремля – Андрій Сенченко

67
0
SHARE

Після видачі судом у Гаазі ордера на арешт Путіна його оточення замислиться над тим, як прибрати з Кремля цього загнаного щура, який став небезпечним для всіх
Нардеп V, VI та VII скликань, ексзаступник голови Радміну Автономної Республіки Крим, голова Всеукраїнського громадського руху « Сила права » Андрій Сенченко спеціально для « Телеграфу »:
Ордера на арешт президента росії володимира путіна та « уповноваженої з прав дитини в рф » марії львової-білової, які Міжнародний кримінальний суд (МКС) видав 17 березня, обґрунтовано підозрюючи цю парочку в насильницькій депортації українських дітей до рф, діятимуть до кінця їхнього життя . Або до того часу, поки ці військові злочинці не постануть перед судом Гааги. Відповідну заяву зробив прокурор МКС Карім Хан.
Те, що МКС видав ордер на арешт путіна – величезний крок із погляду притягнення агресора до відповідальності. І приклад для багатьох, не лише у росії.
Традиційно вважалося, що глава держави, поки має такий статус, є недоторканним. Винятки були, але більшою мірою стосувалися африканських диктаторів-людожерів.

Continue reading...