Безугла Мар'яна Володимирівна

116
0
TEILEN

Мар’яна Безугла – досье і скандали
Мар’яна Безугла народилася 17 травня 1988 року в Києві.
Вищу освіту здобула у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця на факультеті „Лікувальна справа“, закінчила інтернатуру за спеціальністю „Внутрішні хвороби“.
Крім того, Мар’яна навчалася в Українській військово-медичній академії за спеціальністю „Загальна практика – сімейна медицина“.
Безугла закінчила Міжнародну програму лідерства Державного департаменту США „Охорона здоров’я та маргіналізована популяція“ та отримала спеціалізацію „Організація та управління охорони здоров’я“.
Мар’яна Безугла у соцмережах
Фейсбук
Телеграм-канал
Доходи
У декларації за 2022 рік депутат Мар’яна Безугла вказала 483,7 тисяч гривень доходів. Єдиним джерелом доходів була зарплата у Верховній Раді.
Крім того, Мар’яна Безугла зберігала готівкою 10 тисяч доларів, а на рахунку в ПриватБанку 147,5 тисяч гривень.
Також відомо, що народна обраниця із грудня 2019 року володіє квартирою у столиці вартістю 164 тис. грн та загальною площею 75,1 кв. метрів.
У той же час, з 1 лютого 2022 року Мар’яна Безугла орендує квартиру у Києві загальною площею 44,8 кв. метрів (вартість не вказана).
Кар’єра
Після закінчення ВНЗ Безугла працювала у поліклініці.
Потім працювала за медичним напрямом у проектному офісі реформ Міністерства оборони, вона керувала програмою „Реформа системи медичного забезпечення Збройних Сил“. Програма створила Координаційний центр при Кабінеті Міністрів, до якого увійшли медичні служби силових структур та представники Міністерства закордонних справ України. Робота велася у шести напрямках з метою створення єдиного медичного простору.
У 2019 році Безугла обіймала посаду старшого інспектора з контролю за виконанням доручень відділу цивільних експертів Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Continue reading...