Безугла Мар'яна Володимирівна

118
0
SHARE

Мар’яна Безугла – досье і скандали
Мар’яна Безугла народилася 17 травня 1988 року в Києві.
Вищу освіту здобула у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця на факультеті « Лікувальна справа », закінчила інтернатуру за спеціальністю « Внутрішні хвороби ».
Крім того, Мар’яна навчалася в Українській військово-медичній академії за спеціальністю « Загальна практика – сімейна медицина ».
Безугла закінчила Міжнародну програму лідерства Державного департаменту США « Охорона здоров’я та маргіналізована популяція » та отримала спеціалізацію « Організація та управління охорони здоров’я ».
Мар’яна Безугла у соцмережах
Фейсбук
Телеграм-канал
Доходи
У декларації за 2022 рік депутат Мар’яна Безугла вказала 483,7 тисяч гривень доходів. Єдиним джерелом доходів була зарплата у Верховній Раді.
Крім того, Мар’яна Безугла зберігала готівкою 10 тисяч доларів, а на рахунку в ПриватБанку 147,5 тисяч гривень.
Також відомо, що народна обраниця із грудня 2019 року володіє квартирою у столиці вартістю 164 тис. грн та загальною площею 75,1 кв. метрів.
У той же час, з 1 лютого 2022 року Мар’яна Безугла орендує квартиру у Києві загальною площею 44,8 кв. метрів (вартість не вказана).
Кар’єра
Після закінчення ВНЗ Безугла працювала у поліклініці.
Потім працювала за медичним напрямом у проектному офісі реформ Міністерства оборони, вона керувала програмою « Реформа системи медичного забезпечення Збройних Сил ». Програма створила Координаційний центр при Кабінеті Міністрів, до якого увійшли медичні служби силових структур та представники Міністерства закордонних справ України. Робота велася у шести напрямках з метою створення єдиного медичного простору.
У 2019 році Безугла обіймала посаду старшого інспектора з контролю за виконанням доручень відділу цивільних експертів Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Continue reading...