У МЗС України висловили протест у зв'язку з черговим візитом Путіна до окупованого Севастополя

273
0
SHARE

Путін прилетів в Севастополь
Ноту протесту передали в Міністерство закордонних справ Росії.
В окупованому Севастополі Путіна зустріли « нічні вовки »
© Сайт президента России
Міністерство закордонних справ України направило ноту протесту до Міністерства закордонних справ РФ у зв’язку з черговим візитом російського президента Володимира Путіна до окупованого Севастополя .
« 18 серпня 2017 року розпочався черговий « візит » делегації на чолі з президентом РФ Ст. Путіним в українське місто Севастополь, тимчасово окупований Російською Федерацією. Українська сторона вважає згаданий « візит », як і інші так звані поїздки російських посадових осіб до тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя, грубим порушенням Росією державного суверенітету і територіальної цілісності України, цинічним і демонстративним нехтуванням російською стороною загальновизнаними нормами міжнародного права », – сказано в повідомленні українського зовнішньополітичного відомства, поширеній увечері в п’ятницю, 18 серпня.
У МЗС нагадали, що Автономна Республіка Крим і місто Севастополь є невід’ємною частиною України у її міжнародно визнаних кордонах.
« Це визнається усім цивілізованим світом, який вже дав належну оцінку міжнародно-протиправним діянням Російської Федерації, в тому числі шляхом запровадження проти неї відповідних обмежувальних заходів (санкцій) « , – підкреслили в міністерстві.
Читайте також: У МЗС назвали « нікчемним » підготовку РФ до « виборів » в окупованому Севастополі
Як повідомлялося, 18 серпня розпочався « візит » російської урядової делегації до окупованого Севастополь.

Continue reading...