Київрада підтримала прохання Кличка створити Муніципальну охорону

289
0
SHARE

Мер Києва Віталій Кличко відзначив, що основна мета підприємства – забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва. Новини за 21 вересня від УНІАН.
Кличко закликав депутатів підтримати створення Муніципальної охорони. Київрада підтримала таке рішення.
« Ми маємо забезпечити належну охорону комунального майна територіальної громади Києва і створити для цього комунальне підприємство « Муніципальна охорона ».
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час обговорення на засіданні Київради проекту рішення «Про утворення комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) «Муніципальна охорона».
« Майно територіальної громади міста Києва, яке перебуває в управлінні комунальних підприємств, бюджетних установ, організацій, закладів потребує захисту та постійної охорони, – наголосив Віталій Кличко. – З метою забезпечення ефективної охорони комунального майна територіальної громади міста пропонується створити комунальне підприємство, яке надаватиме, на конкурсних засадах, послуги охорони як суб’єктам комунальної власності, так і іншим суб’єктам господарювання на підставі отриманої у встановленому порядку ліцензії », – зазначив Кличко.

Continue reading...