Держкіно опублікувало список заборонених в Україні фільмів і серіалів

204
0
SHARE

Повний список заборонених в Україні фільмів і серіалів Перелік актуальний станом на 1 грудня поточного 2017 року
Державне агентство з питань кіно надало список фільмів та серіалів, які заборонені для показу в Україні, передають  » Українські новини « .
Списки містять назви фільмів і телесеріалів, яким анульовано державні посвідчення на право розповсюдження і демонстрацію починаючи з 2014. Перелік є актуальним станом на 1 грудня поточного 2017 року.
Так, за участі актора Яна Цапника було заборонено фільми « Привіт, дурили! », « Тихі вири », « Дві долі », « Під зливою куль », « Ні кроку назад », « Формула стихії », « Сорокоп’ятка », « Зачароване кохання » (1-62 сер.), « Роман вихідного дня », « Вагома підстава для вбивства », « Почуй моє серце », « Зимове танго », « Ідеальний шлюб », « Помилки любові », « Братство десанту », « Королева бандитів », « 30 побачень » і « Вічна відпустка » (1-3 сез.).
Через участь актора Федора Добронравова заборонили шість сезонів серіалу  » Свати « , а також фільм  » Свати. Життя без гриму « . Через Жерара Депардьє два фільми – « Вавилон нашої ери » і « 102 далматинці ».
Також зазначено, що до списку заборонених потрапив фільм 2006 року « Квартет для двох » режисера Ахтема Сеїтаблаєва, який нещодавно зняв військову драму  » Кіборги « .

Continue reading...