Матері вбитої дівчинки у Кропивницькому оголосили про підозру

230
0
SHARE

вбивство дівчинки в Кропивницькому – мати вбила власну доньку – читайте на УНІАН останні новини про вбивство 12-річної дівчинки в Кропивницькому
У Кропивницькому поліція оголосила підозру у вбивстві матері загиблої 12-річної дівчинки, яку знайшли мертвою 12 грудня.
Як повідомили УНІАН у секторі комунікації поліції області, сьогодні, 13 грудня, 35-річній жінці оголошено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину стосовно неповнолітньої особи.
Нині поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.
Читайте також « Була хворою людиною »: з’явилися подробиці про підозрювану у вбивстві власної доньки в Кропивницькому (фото)
«12 грудня під час огляду території одного з населених пунктів, що знаходиться на виїзді з Кропивницького, наряд поліції виявив тіло зниклої дитини. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст. Під час огляду, на тілі потерпілої було виявлено тілесні ушкодження, які могли стати причиною смерті.

Continue reading...