У США пояснили слова Трампа про "російський" Крим і зробили чітку заяву

246
0
SHARE

Нещодавно американський президент сказав неприємні слова щодо Криму, але тепер в Держдепі розставили всі крапки над « і »
Незважаючи на заяву президента США Дональда Трампа про « російський » Крим, США Дональда Трампа про « російський » Крим, ставлення Америки до анексії півострова незмінне.
Про це заявив представник Держдепартаменту США, коментуючи висловлювання американського лідера, передає « Радіо Свобода » .
У зовнішньополітичному відомстві США нагадали про реальну позицію по Україні та черговий раз запевнили в підтримці.
 » Наша політика щодо Криму залишається незмінною. Ми підтримуємо територіальну цілісність України в межах міжнародно визнаних кордонів, і наша політика щодо Криму залишається незмінною. Наші санкції – наші кримські санкції залишаться в силі, поки Росія не припинить окупацію і не поверне Крим Україні « , – сказав представник Держдепу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Трамп пояснив, чому Путін зміг захопити Крим
Нагадаємо, йдеться про нібито висловлювання американського президента під час саміту « Великої сімки » в Канаді. У ЗМІ з’явилася інформація від деяких двох неназваних дипломатичних джерел, що Трамп назвав Крим російським. Президент США пояснив це тим, що жителі півострова говорять російською мовою.

Continue reading...