Ліквідація "полтавського терориста": усі подробиці про поліцейську спецоперацію

316
0
SHARE

У ніч на 1 серпня ліквідували так званого « полтавського терориста » Романа Скрипника, який 23 липня захопив правоохоронців у заручники, а потім утік. ТСН.ua зібрав усі подробиці про поліцейську спецоперацію « Грім ».
У ніч на 1 серпня ліквідували так званого « полтавського терориста » Романа Скрипника, який 23 липня захопив правоохоронців у заручники, а потім утік.
ТСН.ua зібрав усі подробиці про поліцейську спецоперацію « Грім ».
Де переховувався « терорист », пошуки якого тривали тиждень
Як написав на своїй сторінці у Facebook речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, « неодноразово судимого наркозалежного » підозрюваного Романа Скрипника виявили у селі Опішня Зіньківського району на Полтавщині. Він переховувався у покинутому будинку. « Зловмисник не захотів здаватися і знову вдався до погроз поліцейським вибухом ручної гранати. Під час вжитих заходів за планом поліцейської операції « Грім » Романа Скрипника, як особливо небезпечного, закорінілого кримінального правопорушника, який постійно своїм збройним опором ставив під загрозу життя та здоров’я поліцейських, було ліквідовано влучним пострілом », – йдеться у дописі.

Continue reading...