Кремль, ймовірно, посилить риторику про "терористичні загрози", щоб підвищити підтримку війни проти України, – ISW

112
0
SHARE

Російські посадовці, ймовірно, посилять риторику щодо « терористичних загроз » Заходу та України для того, щоб створити більшу внутрішню підтримку війни в Україні
Російські офіційні посадовці, ймовірно, посилять риторику щодо « терористичних загроз » Заходу та України для того, щоб створити більшу внутрішню підтримку війни в Україні
Про це пише Інститут вивчення війни.
Зазначається, що Слідчий комітет і Генпрокуратура Росії розглянуть звернення Держдуми РФ щодо розслідування нібито фінансування й організації Заходом, в тому числі США, терактів проти Росії. Водночас вони прямо не згадують атаку на торгівельний центр.
« Кремль, ймовірно, прагне схопити ширші соціальні страхи та гнів Росії після нападу на « Крокус Сіті Хол », зображуючи Україну, США та Захід як безпосередню терористичну загрозу », – йдеться у повідомленні.
На думку аналітиків, РФ, ймовірно, сподівається, що уявлення про причетність України та Заходу до атаки на « Крокус Сіті Хол » посилять внутрішню підтримку війни в Україні, а російські чиновники, ймовірно, будуть виставляти українців за терористів і Захід як спонсор тероризму.

Continue reading...