Кремль, ймовірно, посилить риторику про "терористичні загрози", щоб підвищити підтримку війни проти України, — ISW

111
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські посадовці, ймовірно, посилять риторику щодо «терористичних загроз» Заходу та України для того, щоб створити більшу внутрішню підтримку війни в Україні
Російські офіційні посадовці, ймовірно, посилять риторику щодо «терористичних загроз» Заходу та України для того, щоб створити більшу внутрішню підтримку війни в Україні
Про це пише Інститут вивчення війни.
Зазначається, що Слідчий комітет і Генпрокуратура Росії розглянуть звернення Держдуми РФ щодо розслідування нібито фінансування й організації Заходом, в тому числі США, терактів проти Росії. Водночас вони прямо не згадують атаку на торгівельний центр.
«Кремль, ймовірно, прагне схопити ширші соціальні страхи та гнів Росії після нападу на «Крокус Сіті Хол», зображуючи Україну, США та Захід як безпосередню терористичну загрозу», — йдеться у повідомленні.
На думку аналітиків, РФ, ймовірно, сподівається, що уявлення про причетність України та Заходу до атаки на «Крокус Сіті Хол» посилять внутрішню підтримку війни в Україні, а російські чиновники, ймовірно, будуть виставляти українців за терористів і Захід як спонсор тероризму.

Continue reading...