Удари РФ: у Харкові зруйновано усі підстанції та ТЕЦ

127
0
SHARE

Поки заживлено близько 40 відсотків будинків харків’ян, опалення відновлено у 60 відсотках будинків міста. В той же час в Одесі електроживлення відновили в усіх будинках.
У Харкові ситуація з енергопостачанням залишається надскладною, адже внаслідок обстрілів з боку Росії у місті було знищено ТЕЦ та усі трансформаторні підстанції. Про це в неділю, 24 березня, ефірі інформаційного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.
« Приблизно десь 40 відсотків заживлено будинків харків’ян. Дуже серйозні руйнації. Зруйновані трансформаторні підстанції та ТЕЦ. Енергетики працюють, але наразі не має можливість озвучити точну дату (відновлення енергопостачання. – Ред.). Але будемо працювати разом з урядом, щоб якнайшвидше відновити електропостачання по всьому місту », – зазначив він.
Також мер повідомив, що опалення відновлено у 60 відсотках будинків міста, а водопостачання – майже в усіх. За його словами, наразі в Харкові проживає понад мільйон громадян, але оголошення евакуації з міста у зв’язку з блекаутами не розглядають.

Continue reading...