Удари РФ: у Харкові зруйновано усі підстанції та ТЕЦ

122
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Поки заживлено близько 40 відсотків будинків харків’ян, опалення відновлено у 60 відсотках будинків міста. В той же час в Одесі електроживлення відновили в усіх будинках.
У Харкові ситуація з енергопостачанням залишається надскладною, адже внаслідок обстрілів з боку Росії у місті було знищено ТЕЦ та усі трансформаторні підстанції. Про це в неділю, 24 березня, ефірі інформаційного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.
«Приблизно десь 40 відсотків заживлено будинків харків’ян. Дуже серйозні руйнації. Зруйновані трансформаторні підстанції та ТЕЦ. Енергетики працюють, але наразі не має можливість озвучити точну дату (відновлення енергопостачання. — Ред.). Але будемо працювати разом з урядом, щоб якнайшвидше відновити електропостачання по всьому місту», — зазначив він.
Також мер повідомив, що опалення відновлено у 60 відсотках будинків міста, а водопостачання — майже в усіх. За його словами, наразі в Харкові проживає понад мільйон громадян, але оголошення евакуації з міста у зв’язку з блекаутами не розглядають.

Continue reading...