Сезон Тельця: астрологи обіцяють захопливі зміни для всіх знаків Зодіаку

85
0
SHARE

Сонце в Тельці: що астрологи говорять про період, який триватиме до середини травня
Сонце перебуватиме в земному знаку Тельця з 19 квітня до 20 травня. Це час, коли ми піддаємо випробуванню нашу креативність і відчуваємо радісне піднесення.
19 квітня стартував цікавий період, який завершиться 20 травня. Астрологи кажуть, що Венера, планета любові, грошей і впевненості, управляє Тельцем. І цього місяця на всі знаки Зодіаку чекають романтичні пригоди і море задоволень. А ми будемо взаємодіяти зі світом через наші почуття. Однак через упертий характер Тельця ми можемо зіткнутися з деякими напруженими моментами під час зміни наших поглядів і переконань. Найцікавіше про сезон Тельця пише Refinery29.
З’єднання Юпітера й Урана в Тельці, яке відбулося 20 квітня, дало початок складному періоду, коли всіх нас буквально виштовхнуло із зон комфорту. У сезон Тельця зміни можуть бути важкими, оскільки всі ми, незалежно від знака Зодіаку, любимо комфорт і передбачуваність. Альянс Юпітера-Урана змусить нас внести істотні зміни, які можуть назавжди поліпшити наше життя. Юпітер — Планета розширення, а Уран — Планета революції, а це означає, що на вас чекають захопливі та неочікувані результати, особливо коли справа стосується кохання і грошей.

Continue reading...