Масований удар Росії по Харкову: все, що відомо про наслідки, постраждалих та загиблих

110
0
SHARE

Обстріл Харкова 25 травня. Все, що відомо про наслідки, постраждалих та загиблих – читайте у матеріалі. ᐅ TSN.ua(новини 1+1).
Цинізм та кровожерливість ворога щоразу виходить на новий рівень, від чого страждають мирні люди.
У суботу, 25 травня, армія РФ завдала масованого удару по Харкову. Влучання зафіксовані по цивільних об’єктах, де перебувало чимало людей. На жаль, внаслідок обстрілу противника є жертви.
Все, що відомо про потужну атаку на місто – читайте у матеріалі ТСН.ua.РФ вдарила по « Епіцентру »
Перші потужні вибухи у місті пролунали орієнтовно о 16-й годині. Стало відомо, що Росія атакувала спальний район Харкова, вдаривши по будівельному гіпермаркету.
В ОВА уточнили, що влучили в об’єкт влучило два російських КАБа. Спалахнула масштабна пожежа, що охопила 15 000 квадратних метрів. Влада констатувала, що двоє людей загинули. 
О 16:48 мер міста Ігор Терехов зазначив, що через удар по цивільному об’єкту багато безвісти зниклих та поранених. 
« Маємо велику кількість людей, зниклих безвісти. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торгівельному центру, де знаходилося багато людей – це чистий тероризм », – наголосив він. 
Згодом стало відомо, що на момент удару РФ удару по гіпермаркету у Харкові перебувало до 200 людей. Як повідомив Терехов, приблизно 15 працівників будівельного гіпермаркету не виходять на зв’язок.
« Ми поспілкувалися із керівником цього супермаркету. Приблизно 15 людей, які працювали, не виходять на зв’язок. Окрім цього, за його інформацією, 200 людей було у приміщенні. Це надзвичайна трагедія », – сказав він. 
Голова ОВА Олег Синєгубов додав, що станом на 17:22 відомо:
2 людей загинули;
24 людини травмовані.
« Всередині могли перебувати кілька сотень людей. Профільні служби на місці. Усім постраждалим надається допомога », – зазначив посадовець.
На сторінці « Епіцентру » у фейсбуці опублікували короткий допис: « 25.05.2024…Харків ». У ДСНС показали наслідки ворожого обстрілу
Співробітники ДСНС кинули усі сили на те, щоб приборкати полум’я, яке охопило цивільний об’єкт.

Continue reading...