Масований удар Росії по Харкову: все, що відомо про наслідки, постраждалих та загиблих

108
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Обстріл Харкова 25 травня. Все, що відомо про наслідки, постраждалих та загиблих — читайте у матеріалі. ᐅ TSN.ua(новини 1+1).
Цинізм та кровожерливість ворога щоразу виходить на новий рівень, від чого страждають мирні люди.
У суботу, 25 травня, армія РФ завдала масованого удару по Харкову. Влучання зафіксовані по цивільних об’єктах, де перебувало чимало людей. На жаль, внаслідок обстрілу противника є жертви.
Все, що відомо про потужну атаку на місто – читайте у матеріалі ТСН.ua.РФ вдарила по «Епіцентру»
Перші потужні вибухи у місті пролунали орієнтовно о 16-й годині. Стало відомо, що Росія атакувала спальний район Харкова, вдаривши по будівельному гіпермаркету.
В ОВА уточнили, що влучили в об’єкт влучило два російських КАБа. Спалахнула масштабна пожежа, що охопила 15 000 квадратних метрів. Влада констатувала, що двоє людей загинули. 
О 16:48 мер міста Ігор Терехов зазначив, що через удар по цивільному об’єкту багато безвісти зниклих та поранених. 
«Маємо велику кількість людей, зниклих безвісти. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торгівельному центру, де знаходилося багато людей – це чистий тероризм», – наголосив він. 
Згодом стало відомо, що на момент удару РФ удару по гіпермаркету у Харкові перебувало до 200 людей. Як повідомив Терехов, приблизно 15 працівників будівельного гіпермаркету не виходять на зв’язок.
«Ми поспілкувалися із керівником цього супермаркету. Приблизно 15 людей, які працювали, не виходять на зв’язок. Окрім цього, за його інформацією, 200 людей було у приміщенні. Це надзвичайна трагедія», – сказав він. 
Голова ОВА Олег Синєгубов додав, що станом на 17:22 відомо:
2 людей загинули;
24 людини травмовані.
«Всередині могли перебувати кілька сотень людей. Профільні служби на місці. Усім постраждалим надається допомога», – зазначив посадовець.
На сторінці «Епіцентру» у фейсбуці опублікували короткий допис: «25.05.2024…Харків». У ДСНС показали наслідки ворожого обстрілу
Співробітники ДСНС кинули усі сили на те, щоб приборкати полум’я, яке охопило цивільний об’єкт.

Continue reading...