Бойовики обстріляли українських військових із заборонених мінометів

245
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

На Донбасі від початку доби бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню. Російські найманці вели вогонь по українських позиціях з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє…
На Донбасі від початку доби бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.
Російські найманці вели вогонь по українських позиціях з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил в Facebook.
«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог 13 разів обстріляв позиції наших захисників: тричі з 120 та 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів – поблизу міста Авдіївка; з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту Новотроїцьке; з озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Гнутове; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – біля міста Мар’їнка; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля села Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів – в районі населених пунктів Широкине і Пищевик; двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – поблизу села Павлопіль.

Continue reading...