Як завод з виробництва "Шахедів" у Росії вплине на війну: розвідка США зробила прогноз

105
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Іран допомогає Росії побудувати завод з виробництва Шахедів. Які прогнози розвідки США щодо впливу дронів-камікадзе на війну в Україні, читайте на 24 Каналі.
Американські розвідники попередили, що Іран допомагає Росії будувати завод з виробництва дронів-камікадзе. Росіяни планують виробляти «Шахеди» на території Татарстану в особливій економічній зоні «Алабуга».
Аналітики з Розвідувального управління Міністерства оборони США провели брифінг. Вони показали невеликій групі західних журналістів докази співпраці Ірану та Росії.Як цей завод вплине на війну
На думку аналітиків, після завершення будівництва завод з виробництва «Шахедів» може мати значний вплив на повномасштабну війну Росії проти України. Адже він забезпечить країну-агресорку набагато більшими запасами дронів-камікадзе, ніж Москва могла придбати в Тегерана.
За словами аналітиків, Іран допомагає Росії в будівництві. Він регулярно передає державі-терористу необхідне обладнання. Об’єкт приблизно розташований за 600 миль на схід від російської столиці.
Представники американської розвідки заявили, що Іран вже встиг передати Росії близько 400 БпЛА типу Shahed-131/136 та Mohajer. І вона вже майже повністю вичерпала цей запас, коли атакувала критично важливу інфраструктуру України та навантажувала українську ППО. Тегеран переправляє Чорним морем до Росії дрони, мінометні снаряди та кулі, намагаючись замаскувати переміщення своїх кораблів.

Continue reading...