6 українських зірок, які після 2014 року їздили до РФ заробляти рублі

0

Багато українських артистів свого часу їздили заробляти рублі в Росію, намагаючись побудувати там кар’єру. Однак у 2014 році, коли РФ анексувала Крим .
Багато українських артистів свого часу їздили заробляти рублі в Росію, намагаючись побудувати там кар’єру. Однак у 2014 році, коли РФ анексувала Крим та почала війну на Донбасі, хтось відмовився від гастролей в країні-загарбниці, а деякі продовжили розважати їхню публіку.
Щоправда, після початку повномасштабного вторгнення більшість з них чітко визначились зі своєю політичною позицією і покаялися у своєму минулому.
РБК-Україна (проект Styler) розповідає про українських знаменитостей, які не соромилися виступати в Росії після розв’язаної війни на Донбасі та анексії Криму.
При написанні матеріалу використовувалися такі джерела: ЖВЛ, YouTube-канал Аліни Доротюк, Гончарова Подкаст, Instagram Світлани Лободи і Віри Брежнєвої.Потап і Настя Каменських
Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських, яке у минулому виступало у дуеті, після початку російсько-української війни не відмовилися від концертів у РФ, але вважали за краще приховувати це.
Так, у 2014 році на церемонії вручення премії RU.TV у Москві Потап зняв штани й висловив подяку країні-агресорці за прийом українських артистів.
Цей інцидент майже підірвав репутацію дуету. Пізніше на пресконференції артисти заявили, що їхній вчинок неправильно зрозуміли, і вони шкодують про це. Виконавці також підкреслили, що завжди підтримували єдину Україну.
До слова, у 2017-му дует «Потап і Настя» припинив існування. Кожен зі співаків розпочав сольну кар’єру, і після цього, запевняла Каменських в одному зі своїх інтерв’ю, вона не їздила виступати у РФ.
Що стосується її чоловіка, то він, на відміну від коханої, про свої заробітки в Росії не дає жодних коментарів.»Время и Стекло»
Гурт «Время и Стекло» розпався ще в березні 2020 року, однак за його «грішки» артистам доводиться виправдовуватися досі.
Якщо Надя Дорофєєва не коментує концерти в Росії після окупації Криму, то Позитив пояснив, навіщо й до кого туди їздив.
Так, з його слів, після 2014 року вони з артисткою виступали в РФ. Однак зауважив, що великих концертів там вони не давали — їздили на корпоративи до українців і співали в клубах.Віра Брежнєва
До повномасштабного вторгнення РФ Брежнєва жила та працювала у РФ.
Однак після 14 лютого 2022 року Віра виступила проти війни й заявила, що Росія напала на Україну.
Тоді її ексменеджерка, яка займалася піаром артистки в Росії, заявила, що Віра назавжди покинула країну-загарбницю і розірвала там всі контакти.Лобода
Протягом тривалого часу Світлана Лобода також жила і працювала в Росії, де сплачувала податки, за які тепер РФ вбиває українців.
Після початку великої війни співачка виїхала звідти. Лише на п’ятий день вона записала відео, де зі сльозами на очах розповіла про рідних в Україні, які сидіть в бомбосховищах і назвала українців «маленькими людьми», які не впливають на хід війни.Quest Pistols
Це зараз колишні учасники відомого гурту Quest Pistols активно дають концерти на підтримку України, збирають гроші для ЗСУ та перекладають свої хіти українською мовою.Іван Дорн
Пояснюючи свої концерти в Росії після 2014 року, артист Іван Дорн говорив, що ніс важливий меседж своїй аудиторії.
«У 2013-14 роках, як особистість, я збагнув, що мені треба нести відповідальність певну перед своєю аудиторією. Бути свідомим артистом. Бути чесним. Бути прозорим. Тому адекватних серед моєї аудиторії — це більшість», — говорив Іван.
Після 24 лютого 2022 року співак потрапив до списку 50 українських діячів культури, яким заборонений в’їзд до Росії. Хоча їхати туди він і сам не збирався.
Нещодавно ми розповідали про зірок, які втекли з України під час війни.

По Харкову за добу без ударів рф, по області ворог бив ракетами і КАБами — ОВА

0

УНН Війна ✎ Російські війська обстріляли близько 15 населених пунктів Харківської області, спричинивши жертви та пошкодження цивільної інфраструктури, але обстріл…
Російські війська обстріляли близько 15 населених пунктів Харківської області, спричинивши жертви та пошкодження цивільної інфраструктури, але обстрілів самого Харкова за минулу добу не зафіксовано.
По Харкову минулої доби ударів російських військ не фіксували, по області ворог бив ракетами, КАБами та з РСЗВ, є постраждалі, повідомив у п’ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.
При цьому, з його слів, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Уди, Липці, Мале Веселе, Плетенівка, Охрімівка, Водяне, Борова. Зокрема:
«За минулу добу на Куп’янському напрямку ворог 10 разів атакував наші позиції в районі н.п. Берестове, Кислівка», — повідомив Синєгубов.
Атака рф на Балаклію: кількість постраждалих зросла до 1125 квітня 2024, 19:07 • 72076 переглядiв

"Нібито гуляють Часів Яром": командир батальйону ударних БпЛА спростував російські фейки про окупацію міста

0

а місто Часів Яр в Бахмутському районі Донецької області точаться активні бої, а те, що російська пропаганда вказує на солдатів окупаційних військ, які нібито гуляють по населеному пункту, брехня.
Юрій Федоренко докладно розповів про ситуацію в Часів Яру.
За місто Часів Яр в Бахмутському районі Донецької області точаться активні бої, а те, що російська пропаганда вказує на солдатів окупаційних військ, які нібито гуляють населеним пунктом, брехня.
Про це сказав командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів «Ахіллес» Юрій Федоренко в ефірі телемарафону 26 квітня.
«Що стосується Часів Яру — йдуть активні бої в Богданівці і Іванівському. Противник намагається взяти Часів Яр в оперативне оточення, але за останні 7 днів жодних успіхів не мав. Бої йдуть за кожну вулицю, за кожну хату. Сили оборони мають суттєві успіхи в утриманні позицій. Також російська пропаганда вказує на те, що нібито поодинокі солдати російських окупаційних військ нібито гуляють по Часів Яру. Це все неправда», — повідомив він.
На поточний момент Часів Яр повністю утримується Силами оборони, окупантів у населеному пункті немає. Паралельно противник штурмує в напрямку Іванівського, Кліщіївки і Андріївського, намагаючись врівняти лінії бойового зіткнення, але також тактичних успіхів на полі бою не мав.
За словами командира, під вчинення ударно-штурмових дій, які противник проводить постійно, тільки за цю добу було близько 30, він втрачає не тільки підготовлений особовий склад, а й техніку — легкоброньовану, броньовану, автівки, що забезпечують логістику.
«Автівки, що забезпечують логістику, чітко і надійно вдається нищити Силам оборони, зокрема за рахунок FPV-дронів. Таким чином, інколи після масованих штурмів, коли противник поніс суттєві втрати в техніці, вони вдаються до різних тактик, щокрема, заводять на передню лінію особовий склад на двоколісних мотоциклах. Я таке бачив вперше на Бахмутському відтинку тиждень тому, але цю тактику противник намагається затосовувати активно», — розповів боєць.
Він додав, що Сили оборони знайшли інструмент, як з цим боротися.
«Думаю, після отримання додаткових боєприпасів у рамках загальновійськової допомоги, ми зможемо побачити, як противник рухається на штурмові дії на віслюках», — сказав Юрій Федоренко.
Тим часом на Авдіївському напрямку росіяни захопили Новобахмутівку та просунулися в центр села Соловйове, що на північний захід від Авдіївки.

В Херсонской области россияне попали в ТЦ и детсад, за сутки 6 раненых — ОВА

0

УНН Война ✎ В Херсонской области российские войска обстреляли жилые кварталы, повредив многоэтажный дом, 6 частных домов, торговый центр,
детский сад, сельскохозя…

В Херсонской области российские войска обстреляли жилые кварталы, повредив многоэтажный дом, 6 частных домов, торговый центр,
детский сад, сельскохозяйственное предприятие и автомобили, в результате чего 6 человек получили ранения.
В Херсонской области за прошедшие сутки российские войска обстреляли жилые кварталы, попав в торговый центр, детский сад, сельскохозяйственное предприятие, 6 человек получили ранения, сообщил в пятницу глава Херсонской ОВА Александр Прокудин, пишет УНН.
Детали
По словам Прокудина, за прошедшие сутки противник обстреливал Берислав, Белозерку, Михайловку, Антоновку, Днепровское, Янтарное, Одрадокаменку, Осокоровку, Велетенское, Кизомыс, Ивановку, Новотягинку, Токаревку, Золотую Балку, Станислав, Садовое, Приднепровское, Качкаровку, Нововоронцовку, Ольговку и город Херсон.
российские военные, по его данным, попали в жилые кварталы населенных пунктов области, в частности повреждены многоэтажка и 6 частных домов.
В пригороде Херсона спасатели попали под повторный обстрел россиян25 апреля 2024, 14:44 • 13038 просмотров

Суд взяв під варту міністра Сольського

0

ВАКС обрав запобіжний захід міністру агрополітики Миколі Сольському – тримання під вартою з альтернативою застави новини 1+1 (ТСН.ua).
Міністра підозрюють у заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн.
Вищий антикорупційний суд України 26 квітня обрав запобіжний захід міністрові агрополітики Миколі Сольському у вигляді двох місяців тримання під вартою з альтернативою застави.
Про це повідомляє «Суспільне».
ВАКС задовольнив клопотання прокурорів і обрав Сольському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 червня з можливістю внесення застави.
Прокурори просили призначити розмір застави у 200 млн грн, однак суд зменшив її до 75 млн 700 тис. грн.
Якщо Сольський вийде з СІЗО під заставу, то буде зобов’язаний прибувати на вимогу до детектива НАБУ, слідчого чи суду, не залишати Київ, не спілкуватися зі свідками у справі, здати на зберігання паспорт та інші документи, носити електронний браслет.
Крім того, міністрові заборонили спілкуватися з його заступником.
25 квітня стало відомо, що Сольський написав заяву про відставку з посади міністра. Верховна Рада розгляне його заяву на одному з найближчих пленарних засідань.

Где продвинулись оккупанты в Донецкой области и какой населенный пункт захватили: данные аналитиков

0

Ситуация в Донецкой области — где продвинулись россияне. Данные аналитиков 26 апреля 2024 года. Новости 1+1, ТСН.
Армия РФ продолжает наступление в Донецкой области.
На Авдеевском направлении россияне в зоне своего прорыва в районе Очеретино захватили Новобахмутовку и продвинулись в центр села Соловьево (к северо-западу от Авдеевки).
Об этом сообщил Институт изучения войны, ссылаясь на только что опубликованные геолокационные кадры.
Исследователи говорят, что таким образом российские войска стабилизировали свое небольшое выступление северо-западнее Авдеевки и могут добиться дальнейших тактических успехов, которые заставят украинские силы отойти к западу от Авдеевки к очередной линии обороны.
Некоторые российские источники утверждали, что 25 апреля российские войска захватили Соловьево и в ночь на 25 апреля продвинулись на глубину до двух километров в восточной части Новокалинового (к северо-западу от Авдеевки).
По данным Deep State, зафиксировано продвижение и к югу от Новобахмутовки, в Красногоровке и Новокалиновом. Бои с оккупантами продолжаются в населенных пунктах Урожайное, Кисловка, возле Вербового и Новомихайловки.
Силы обороны, как говорится в отчете Генерального штаба Вооруженных сил Украины, сдерживают российские войска на Новопавловском направлении в районах населенных пунктов Новомихайловка, Водяное, Красногоровка и Победа Донецкой области. Враг 19 раз пытался прорвать оборону украинских войск.
Украинские защитники в районе Авдеевки отразили более 30 атак. Это произошло в районах населенных пунктов Очеретино, Невельское, Бердичи, Уманское, Керамик и Нетайлово Донецкой области.

США вже почали відправляти в Україну артилерійські снаряди, деякі види зброї та техніки, — Пентагон

0

Міністерство оборони США заявило, що з їхніх складів у Польщі в Україну може бути доставлена деяка зброя з пакета допомоги у дуже короткий термін
Міністерство оборони США заявило, що з їхніх складів у Польщі в Україну може бути доставлена деяка зброя з пакета допомоги у дуже короткий термін
Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, передає «Європейська правда».
За його словами, перше обладнання в межах оголошеного нещодавно пакета військової допомоги буде доставлене в Україну протягом кількох днів. Він нагадав, що у США є великі склади зі зброєю на території Польщі.
«В цьому списку є речі, які можуть бути доставлені туди (в Україну – ред.) в дуже короткі терміни, за лічені дні…Інші речі займуть більше часу», – зазначив Кірбі.
Проте речник Пентагону Пет Райдер відмовився детально розповідати про терміни прибуття американського озброєння в Україну, однак додав, що процес передачі вже розпочався.
«Ми вже розпочали процес переміщення деяких видів озброєння, боєприпасів і техніки, які, як я вже згадував раніше, будуть там протягом декількох днів, якщо не раніше», – розповів він.
За його словами, США, зокрема, вже розпочинають доставку в Україну артилерійських боєприпасів.

Pobici turyści pozywają Google, bo poprowadził ich przez niebezpieczną część Kapsztadu

0

Turysta z USA, który został postrzelony w twarz i okradziony w Nyanga po tym, gdy Mapy Google pokierowały go przez cieszącą się złą sławą dzielnicę Kapsztadu, zapowiedział, że pozwie platformę.
Do artykułu: Pobici turyści pozywają Google, bo poprowadził ich przez niebezpieczną część Kapsztadu
Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!

На фронте за сутки произошло 114 боестолкновений, враг активизировался на Купянском и Лиманском направлении – Генштаб

0

Российские оккупанты активизировали усилия на Купянском и Лиманском направлении, продолжают атаковать и на Бахмутском, Авдеевском, Новопавловском, Ореховском и Херсонском, сообщает Генеральный штаб ВСУ по состоянию на 7:00 пятницы.
Российские оккупанты активизировали усилия на Купянском и Лиманском направлении, продолжают атаковать и на Бахмутском, Авдеевском, Новопавловском, Ореховском и Херсонском, сообщает Генеральный штаб ВСУ по состоянию на 7:00 пятницы.
В частности, на Купянском направлении Силы обороны отразили 10 атак в районах населенных пунктов Кисловка, Берестово Харьковской области и Стельмаховка Луганской области.
На Лиманском направлении враг провел 20 атак в районах населенных пунктов Дружелюбовка Харьковской области; Макеевка, Серебрянское лесничество Луганской области; Торское, Терны, Заречное Донецкой области.
На Бахмутском направлении Силы обороны отразили 26 атак в районах населенных пунктов Белогоровка Луганской области; Верхнекаменное, Новый, Николаевка, Выемка, Спорное, Ивановское, Клещиевка Донецкой области.
На Авдеевском направлении Силы обороны отразили более 30 атак в районах населенных пунктов Очеретино, Уманское, Невельское, Керамик, Бердичи и Нетайлово Донецкой области.
На Новопавловском направлении Силы обороны продолжают сдерживать врага в районах населенных пунктов Красногоровка, Победа, Новомихайловка, Водяное Донецкой области, где враг 19 раз пытался прорвать оборону украинских войск.
На Ореховском направлении враг 2 раза атаковал позиции украинских защитников в районе Старомайорского Донецкой области и Работино Запорожской области.
На Херсонском направлении за прошедшие сутки совершил 3 безуспешные атаки позиций украинских войск на левобережье Днепра.
За прошедшие сутки произошло 114 боевых столкновений, подчеркнули в Генштабе.

День ангела 26 апреля: кого и как поздравлять с именинами

0

Узнайте, какой сегодня, 26 апреля, день именин, и как поздравить именинников.
26 апреля 2024 года — какой день ангела и как поздравлять с именинами — читайте в материале ТСН.ua.Кто празднует день ангела 26 апреля
26 апреля 2024 года поздравьте с именинами Василия, Ивана (Яна), Нестора, Николая, Петра, Степана, Глафира.
Василий — древнегреческое имя, которое переводится как «царь». Уже в детстве мальчик очень общителен и открыт. Во взрослом возрасте становится наблюдательным, верным и честным.
Иоанн (Ян) — происходит от древнеиудейского слова, что означает «подарок Бога». В детстве часто спортивно одаренный. Во взрослом возрасте становится неторопливым, что может других выводить из себя.
Нестор — греческого происхождения, означает «вернуться на Родину». Уже с детства никогда не подвергается чужому влиянию или угрозам. Во взрослом возрасте хорошо развитую интуицию.
Николай — имя означает «победитель народов». В детстве мальчик очень воспитан и вежлив, никогда не приносит вреда. Во взрослом возрасте становится настойчивым, что помогает ему в работе.
Петр – древнегреческое имя, которое переводится как «скала». Хорошо учится, легко усваивает новый материал. А вот во взрослом возрасте становится слишком прямолинейным, поэтому друзей мало.
Степан — происходит от греческого имени, которое означает «венец». В детстве мальчик озорной, веселый и активный. Во взрослом возрасте становится привлекательным мужчиной, знающим свою цену.
Глафира — древнегреческого происхождения и переводится как «изощренная». Девочка тихая и спокойная, часто живущая в своем вымышленном мире. Во взрослом возрасте становится более коммуникабельным, хотя характер остается сложным.День ангела 26 апреля – душевные поздравления в прозе и стихах
Поздравляем с Днем Ангела! Пусть твой небесный хранитель будет рядом Тебя в минуты радости и печали, любви и разводов, ежеминутно, ежесекундно. Когда Ты упадешь, он – поднимет, когда ты заплачешь – утешит, когда ты будешь радоваться он вместе с тобой будет радоваться.
***
Будь всегда ты счастливым,
Обаятельным, любимым,
Добрым, сильным и отважным,
И здоровым, это важно!

Всех высот в пути добейся,
И пусть жизнь течёт как песня,
Будет лёгкой и везучей,
И, конечно же, нескучной!
***
Именины – это праздник души и тепла, хранящийся в сердце человека всю жизнь. Это праздник ангела, оберегающего тебя с рождения и до смерти. Я хочу пожелать твоему ангелу, чтобы у него было поменьше работы, а у тебя как можно меньше неприятностей и бед.
***
Будь красивой самой,
Веселой, доброй, озорной,
Любимой, нежной и желанной,
Здоровой, мудрой, молодой!

Чтоб были рядышком родные
И только верные друзья.
Карина, просто быть счастливой
От всей души желаю я!
***
Поздравляю с Днем ангела! Желаю всегда находить общий язык со своим ангелочком! Чтобы он тебе всегда и во всем помогал, а ты в свою очередь не заставлял его краснеть за тебя!

Timeline words data